top of page

Les Grans Cases dels Arrancapins

Dissabte passat els Arrancapins iniciaven Centre d'Interès endinsant-se en el Regne de Ponent...


Els 4 caps de les Grans Cases de Ponent van buscar ajuda en els Arrancapins. Necessiten que els ajudin a progressar per tal de ser la millor casa del regne.

Per tal d'entrar a cada una de les cases, els Arrancapins van haver de fer diferents proves per tal de mostrar les seves habilitats. En acabar-les van anar a la sala dels trons on els caps de les cases van anunciar els seus "fitxatges".


Les cases van quedar de la següent manera:

Casa Stark: Martí Stark, Jan Stark, Jana Stark, Júlia Stark, Natàlia Stark, Arnau Stark, Carlota Stark

Casa Lannister: Carina Lannister, Marçal Lannister, Max Lannister, Laura Lannister, Dídac Lannister, Alba Lannister, Alèxia Lannister

Casa Martell: Jana Martell, Oriol Martell, Núria Martell, Adrià Martell, Josep Martell, Mariona Martell

Casa Tyrell: Pablo Tyrell, Roger Tyrell, Àgata Tyrell, Mireia Tyrell, Cloe Tyrell, Anna Tyrell, Xavi Tyrell


Els Arrancapins que llegeixin aquest post cal que aquest dissabte vinguin vestits amb alguna peça de roba del color de la seva casa (Stark gris, Lannister vermell, Martell taronja, Tyrell verd). Aquells que ho compleixin rebran una bonificació per a la seva casa.


Aquest dissabte acabaran de conèixer en profunditat les cases a les quals pertanyen i començaran a produir recursos. A partir d'ara les cases s'hauran de mantenir unides i treballar en equip per tal d'aconseguir aquests recursos per poder fer créixer la seva casa. Alhora que podran cooperar entre les diferents cases creant aliances per sobreviure...


En acabar l'activitat vam parlar del trimestre, de l'acampada i de la sortida especial de colla. Hem de decidir on volem anar d'excursió. Com que no vam tenir temps d'acabar de parlar-ho podeu contestar la pregunta deixant els vostres comentaris aquí.

Arrancapins: a on us agradaria anar de sortida aquest trimestre?

215 visualizaciones14 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page