top of page

Documentació, inscripcions i pagaments

En aquest apartat podreu trobar per una banda, les inscripcions i formularis per a les diferents activitats que realitzem durant el curs d'esplai, així com tota la informació detallada en les circulars informatives i el seu respectiu link de pagament si s'escau.

Calendari famílies 23-24.jpg

Curs 2023-2024

Inscripció Curs d'Esplai 23-24

El curs d'esplai inclou totes les activitats de dissabte de 16:20h a 19:15h i les sortides de colla de cada trimestre. 

Per inscriure's en cas de ja formar part de l'esplai cal omplir aquest mateix formulari. En cas de no formar part prèviament cal contactar primer amb l'esplai a través del correu o del formulari de pre-inscripció. 

La inscripció i els drets d'imatge s'han d'entregar signats a l'esplai.

Preu de l'activitat: 125€

Donacions per a la formació de monis

Aquest any i a arrel d'una proposta d'Esplai Obert us oferim la possibilitat de fer una petita donació per a pagar les formacions de monitor/a i director/a de lleure dels monis de l'esplai.

Possibilitat de donació: 5, 10 o 15€

Formulari de pre-inscripció

Aquells i aquelles interessats en apuntar-se a l'esplai per primera vegada cal que omplin aquest formulari. En cas que no hi hagi places quedaran apuntats en llista d'espera.

Donacions TENDES

Aquest any i a arrel d'una proposta d'Esplai Obert us oferim la possibilitat de fer una petita donació per a poder fer una inversió i comprar més tendes per a l'esplai.

Possibilitat de donació: 10 o 15€

Activitats curs 2023-2024

COLÒNIES D'ESTIU 2024

L'Esplai Can Colapi marxem de colònies d'estiu del 13 al 21 de juliol. Passarem 9 dies a la casa de colònies de La Sala realitzant l'activitat estrella del curs!

Primer pagament: 190€

Barbacoa

Ja ha tornat la Barbacoa dels Minairons! El diumenge 19 de maig ens reunirem tot l'esplai a Can Juliana, per dinar tots junts i gaudir de les activitats dels Minairons. El preu es de 10,5€ per persona.

Preu: 10,5€ (per persona)

Menorca PTM

Del 22 al 28 de juny la colla de Portamuntanyes marxem de ruta a Menorca!

La data límit per a realitzar la inscripció és el dia 5 de març.

Segon pagament: 95€

Ruta TCF

Del 22 al 24 de juny la colla de Trucaforts anirem de ruta! La data límit per realitzar la inscripció i el pagament és el 3 de juny

Preu: 52€

bottom of page