Documentació, inscripcions i pagaments

En aquest apartat podreu trobar per una banda, les inscripcions i formularis per a les diferents activitats que realitzem durant el curs d'esplai, així com tota la informació detallada en les circulars informatives i el seu respectiu link de pagament si s'escau.

CALENDARI 2022.png

Curs 2021-2022

Inscripció Curs d'Esplai 21-22

El curs d'esplai inclou totes les activitats de dissabte de 16:20h a 19:15h i les sortides de colla de cada trimestre. 

Per inscriure's en cas de ja formar part de l'esplai cal omplir aquest mateix formulari. En cas de no formar part prèviament cal contactar primer amb l'esplai a través del correu o del formulari de pre-inscripció.

Preu de l'activitat: 110€

Informació

Donacions per a la formació de monis

Aquest any i a arrel d'una proposta d'Esplai Obert us oferim la possibilitat de fer una petita donació per a pagar les formacions de monitor/a i director/a de lleure dels monis de l'esplai.

Possibilitat de donació: 5, 10 o 15€

Formulari de pre-inscripció

Aquells i aquelles interessats en apuntar-se a l'esplai per primera vegada cal que omplin aquest formulari. En cas que no hi hagi places quedaran apuntats en llista d'espera.

Cal renovar el formulari al inici de cada curs.

Donacions TENDES

Aquest any i a arrel d'una proposta d'Esplai Obert us oferim la possibilitat de fer una petita donació per a pagar la compra i reparació de les tendes de lesplai que s'utilitzen per acampada, rutes o colònies.

Possibilitat de donació: 5, 10 o 15€

Activitats Extraordinàries Curs 2021-2022

Menorca Portamuntanyes

La colla de PTM marxaran de ruta a Menorca del 22 al 28 de juny. Per inscriure's caldrà omplir el formulari i portar signada l'autorització que es generarà.

El pagament es farà fraccionat. La segona part, de 85€, la podreu realitzar del 27 d'abril al 28 de maig.

Preu de l'activitat: 185€ 

Trucaminada

La colla de TCF marxaran de ruta a Port de la Selva del 23 al 26 de juny. Per inscriure's caldrà omplir el formulari i portar signada l'autorització que es generarà.

Es farà un únic pagament on-line.. 

Preu de l'activitat: 75€ 

COLÒNIES ESTIU 2022

Del 16 al 24 de juliol marxem de colònies a la casa 'El Ginebró'. Aquí trobareu el dossier informatiu i els pagaments corresponents. Els pagaments es fraccionaran en 2.

Preu TOTAL de l'activitat: 340€

Olimpíades GMB

Dissabte 18 de juny arriben les Olimpíades que organitzen cada any la colla de Gambutzins. Per a veure la informació completa teniu la circular adjunta.

Preu de l'activitat: Gratuït

Sàlting Bufanúvols

Dissabte 11 de juny la colla de Bufanúvols anirem al Sàlting de Sabadell!

Podeu omplir el formulari d'inscripció fins al 9 de juny

Preu de l'activitat: Gratuït

Sopar Final de curs

Dissabte 18 de juny totes les colles i famílies de l'esplai ens trobarem a la nit per celebrar el sopar final de curs. Al correu hi trobareu més informació.

Per inscriure'us cal omplir el següent formulari.

Preu de l'activitat: Gratuït