Documentació, inscripcions i pagaments

En aquest apartat podreu trobar per una banda, les inscripcions i formularis per a les diferents activitats que realitzem durant el curs d'esplai, així com tota la informació detallada en les circulars informatives i el seu respectiu link de pagament si s'escau.

Curs 2019-2020

Inscripció Curs d'Esplai 19-20

El curs d'esplai inclou totes les activitats de dissabte de 16:20h a 19:15h i les sortides de colla de cada trimestre. 

Per inscriure's cal omplir el formulari de pre-inscripció i el més aviat possible ens posarem en contacte amb vosaltres.

Preu de l'activitat: 110€

Donacions per a la formació de monis

Aquest any i a arrel d'una proposta d'Esplai Obert us oferim la possibilitat de fer una petita donació per a pagar les formacions de monitor/a i director/a de lleure dels monis de l'esplai.

Possibilitat de donació: 5, 10 o 15€

Formulari de pre-inscripció

Aquells i aquelles interessats en apuntar-se a l'esplai per primera vegada cal que omplin aquest formulari. En cas que no hi hagi places quedaran apuntats en llista d'espera.

Cal renovar el formulari al inici de cada curs.

Activitats Extraordinàries Curs 2019-2020

Colònies d'Estiu 2020

Les colònies d'estiu 2020, marcades per la situació de la covid-19 segueixen en peu. Abans de fer la inscripció us recomanem que us llegiu tots els documents que us adjuntem.

Preu de l'activitat: 315€ (teniu la informació del preu actualitzat en un correu) Fins el 15 de juliol podeu fer el segon pagament.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now