top of page

Les nostres Activitats

Durant tot el curs l'Esplai Can Colapi organitza moltes activitats diferents per a totes les edats... i és que a l'esplai no ens aturem ni un moment!
IMG_7606.JPG
L'ESPLAI

 

Cada dissabte de 16:20 a 19:15 viurem a l'esplai un munt d'històries amb els personatges que ens acompanyaran durant tot el trimestre tot fent activitats, jocs, tallers, gimcanes i moltes coses més! 

DSC04767.JPG
COLÒNIES DE CAP DE SETMANA

 

A finals del primer trimestre totes les colles juntes fem una sortida de cap de setmana a una casa de colònies. És un moment ideal per desconectar, conèixer-nos millor entre tots i gaudir d''un fantàstic cap de setmana junts.

DSC00292.ARW
DSC06592.JPG
ACAMPADA DE SETMANA SANTA

 

L'acampada és probablement una de les activitats més esperades per les colles més grans de l'esplai. Arrancapins, Trucaforts i Portamuntanyes marxen durant 5 dies a un terreny d'acampada. Un moment ideal per connectar amb la natura!

VETLLADA

 

Mentre els més grans estan d'acampada els petitons és queden a dormir durant un cap de setmana a l'escola. Un moment on poden ser els autèntics protagonistes de l'esplai!

DSC05574.JPG
RUTA

 

La colla més gran de l'esplai, els Portamuntanyes, se'n van uns dies a finals de juny de ruta. A diferència de l'acampada, en aquesta activitat s'hauran de desplaçar amb les motxilles, les tendes i tots els estris a sobre!

COLÒNIES D'ESTIU

 

Les colònies d'estiu son el moment àlgid del curs. Després de tres trimestres junts tot l'esplai anem a una casa de colònies a gaudir de l'estiu. Una setmana d'emocions, històries, activitats... Una manera ideal per despedir el curs!

IMG_8769.JPG
ALTRES 

A part de les sortides ja mencionades, cada trimestre totes les colles organitzen sortides especials, excursions, tallers. També hi ha activitats especials com la castanyada, panellets, els Pastorets, la venta de roses per Sant Jordi, torneig esportiu, les olimpíades, sopar final de curs...

CASAL D'ESTIU 

 

Durant els mesos de vacances de juny, juliol i setembre, l'esplai també organitza un casal d'estiu obert als infants de tota la ciutat.

bottom of page