top of page

Les Colles

L'esplai està format per 7 colles diferents segons les edats dels infants. Bufanúvols, Minairons, Gambutzins, Arrancapins, Trucaforts i Portamuntanyes i Pre-monis. Cada una d'elles té un color a la veta del fulard i s'encarrega de preparar una activitat durant l'any per a la resta de l'esplai.

Els Minairons ja no som els més petits. Fem 2n i 3r de primària i  estem plens d'energia per viure mil i una aventures fantàstiques. Amb el color blau a la nostra veta seguim creixent entre personatges extraordinaris. Fer de monitors/es per un dia ja ens crida l'atenció, per això preparem amb molta il·lusió l'excursió amb les famílies.

Els Arrancapins no arranquem pins, tal i com indica el nostre nom, però si que arranquem somriures i abraçades a tot aquell que se'ns creua pel davant. Fem 6è i 1r d'ESO i ens encanta sentir-nos com actors i actrius de Hollywood i per això en plena màgia nadalenca, i amb el color vermell de la nostra veta ben marcat a les galtes, representem una obra de teatre.

Els Bufanúvols som els més petits de tots (P-4, P-5 i 1r de Primària). Som molt valents i juganers i sempre estem disposats a donar un cop de mà. Som amics i amigues de tothom; dels nostres companys i companyes i també de pirates, cowboys i fades! Com que som molt llaminers, preparem uns panellets per a tot l'esplai per llepar-nos els dits. Ah! I som vius i alegres com el color groc de la nostra veta.

Els Gambutzins som petits follets entremaliats. Fem 4t i 5è de primària. També som molt juganers i quan arriba l'estiu preparem les Olimpíades l'últim dia d'esplai! Vigileu no fer trampes davant nostre, que som molt vius i de ben segur us enxamparem. Si tenim algun trampós que vol saber qui som, fixeu-vos amb el fulard, una veta de color verd hi trobaràs!

Som els Trucaforts (2n i 3r d'ESO). La nostra veta del fulard és de color grana. Tot i ser dels grans de l'esplai encara ens agrada jugar i trobar-nos cada dissabte amb els nostres amics/gues. A l'octubre ens agrada fer de castanyers i muntem una parada en algun carrer de la ciutat! I per Setmana Santa carreguem les tendes i les motxilles que l'acampada ha arribat! 

Nosaltres som els ganàpies de l'esplai, però tothom ens coneix com a Portamuntanyes i tenim la veta de color gris. Fem 4rt d'ESO i 1r de batxillerat i tenim una gran responsabilitat. Ser els grans no sempre és fàcil però fem el que podem per ajudar! A l'estiu marxem de ruta, i és per això que per Sant Jordi venem les roses més boniques de Sabadell! 

bottom of page