top of page

Les Colles

L'esplai està format per 7 colles diferents segons les edats dels infants. Bufanúvols, Minairons, Gambutzins, Arrancapins, Trucaforts i Portamuntanyes i Pre-monis. Cada una d'elles té un color a la veta del fulard i s'encarrega de preparar una activitat durant l'any per a la resta de l'esplai.

Els Minairons ja no som els més petits. Fem 2n i 3r de primària i  estem plens d'energia per viure mil i una aventures fantàstiques. Amb el color blau a la nostra veta seguim creixent entre personatges extraordinaris. Fer de monitors/es per un dia ja ens crida l'atenció, per això preparem amb molta il·lusió l'excursió amb les famílies.

Els Arrancapins no arranquem pins, tal i com indica el nostre nom, però si que arranquem somriures i abraçades a tot aquell que se'ns creua pel davant. Fem 6è i 1r d'ESO i ens encanta sentir-nos com actors i actrius de Hollywood i per això en plena màgia nadalenca, i amb el color vermell de la nostra veta ben marcat a les galtes, representem una obra de teatre.

TCF.png

Nosaltres som els ganàpies de l'esplai, però tothom ens coneix com a Portamuntanyes i tenim la veta de color gris. Fem 3r i 4rt d'ESO i tenim una gran responsabilitat. Ser els grans no sempre és fàcil però fem el que podem per ajudar! Quan arriba l'estiu preparem un torneig esportiu per finançar la nostra ruta!

Els Bufanúvols som els més petits de tots (P-4, P-5 i 1r de Primària). Som molt valents i juganers i sempre estem disposats a donar un cop de mà. Som amics i amigues de tothom; dels nostres companys i companyes i també de pirates, cowboys i fades! Com que som molt llaminers, preparem uns panellets per a tot l'esplai per llepar-nos els dits. Ah! I som vius i alegres com el color groc de la nostra veta.

Els Gambutzins som petits follets entremaliats. Fem 4t i 5è de primària. També som molt juganers i quan arriba l'estiu preparem les Olimpíades l'últim dia d'esplai! Vigileu no fer trampes davant nostre, que som molt vius i de ben segur us enxamparem. Si tenim algun trampós que vol saber qui som, fixeu-vos amb el fulard, una veta de color verd hi trobaràs!

Som els Trucaforts (1r i 2n d'ESO). La nostra veta del fulard és de color grana. Tot i ser dels grans de l'esplai encara ens agrada jugar i trobar-nos cada dissabte amb els nostres amics/gues. A l'octubre ens agrada fer de castanyers i muntem una parada en algun carrer de la ciutat! I per Setmana Santa carreguem les tendes i les motxilles que l'acampada ha arribat!

PTM.png

Nosaltres som els Tombatossals, la colla de pre-monis de l'esplai i la nostra veta és de color magenta 34. Fem 1r i 2n de batxillerat i tenim gran experiència i records dins l'esplai. Durant aquest darrer any, començarem a introduir-nos en la tasca tan important de ser monis tot i que això no ens deixarà de fer viure l'esplai com uns infants més! A l'estiu marxem de ruta, i és per això que per Sant Jordi venem les roses més boniques de Sabadell! 

bottom of page