Les Colles

L'esplai està format per 7 colles diferents segons les edats dels infants. Bufanúvols, Minairons, Gambutzins, Arrancapins, Trucaforts i Portamuntanyes i Pre-monis. Cada una d'elles té un color a la veta del fulard i s'encarrega de preparar una activitat durant l'any per a la resta de l'esplai.

Els Minairons ja no som els més petits. Fem 2n i 3r de primària i  estem plens d'energia per viure mil i una aventures fantàstiques. Amb el color blau a la nostra veta seguim creixent entre personatges extraordinaris. Fer de monitors/es per un dia ja ens crida l'atenció, per això preparem amb molta il·lusió l'excursió amb les famílies.

PHOTO-2020-10-04-20-16-43.jpg

Els Arrancapins no arranquem pins, tal i com indica el nostre nom, però si que arranquem somriures i abraçades a tot aquell que se'ns creua pel davant. Fem  6è i 1r d'ESO i ens encanta sentir-nos com actors i actrius de Holliwood i per això en plena màgia nadalenca, i amb el color vermell de la nostra veta ben marcat a les galtes, representem una obra de teatre.

trukipetardas_edited_edited_edited.jpg

Nosaltres som els ganàpies de l'esplai, però tothom ens coneix com a Portamuntanyes i tenim la veta de color gris. Fem 4t i 1r de Batxillerat i tenim una gran responsabilitat. Ser els grans no sempre és fàcil però fem el que podem per ajudar! Quan arriba l'estiu preparem un torneig esportiu per finançar la nostra ruta!

Els Bufanúvols som els més petits de tots (P-4, P-5 i 1r de Primària). Som molt valents i juganers i sempre estem disposats a donar un cop de mà. Som amics i amigues de tothom; dels nostres companys i companyes i també de pirates, cowboys i fades! Com que som molt llaminers, preparem uns panellets per a tot l'esplai per llepar-nos els dits. Ah! I som vius i alegres com el color groc, que és el color de la nostra veta.

PHOTO-2020-10-04-20-16-42.jpg

Els Gambutzins som petits follets entremaliats. Fem 4t i 5è de primària. També som molt juganers i quan arriba l'estiu preparem les Olimpíades l'últim dia d'esplai! Vigileu no fer trampes davant nostre, que som molt vius i de ben segur us enxamparem. Si tenim algun trampós que vol saber qui som, fixeu-vos amb el fulard, una veta de color verd hi trobaràs!

c8cfef23-ba33-4d40-a46a-531c085146d5.JPG

Som els Trucaforts (1r i 2n d'ESO). La nostra veta del fulard és de color grana. Tot i ser dels grans de l'esplai encara ens agrada jugar i trobar-nos cada dissabte amb els nostres amics/gues. A l'octubre ens agrada fer de castanyers i muntem una parada en algun carrer de la ciutat! I per Setmana Santa carreguem les tendes i les motxilles i som-hi que l'acampada ha arribat!

PHOTO-2020-10-04-20-16-43 2.jpg