El marxandatge de l'esplai

En aquesta pàgina podreu trobar tots els productes de marxandatge de l'Esplai Can Colapi. Podeu consultar la disponibilitat dels productes a la secretaria de l'esplai els dissabtes, abans o després de l'activitat. Un parell de cops al trimestre, previ avis, muntarem una paradeta amb tot el marxandatge.

El Foulard

El foulard és l'element més important de l'esplai. És el nostre signe d'identitat. És de color blau clar i blau fosc i hi té estampat l'escut de l'esplai al darrera.

Preu: 7€

El podeu demanar qualsevol dissabte a la secretaria de l'esplai juntament amb les betes. Podeu consultar el color de la beta que us toca a l'apartat de "foulard" de la web (dins la pestanya "L'esplai".)

Samarreta Enrotlla't

Aquesta és la samarreta oficial de l'esplai. Així anem a on anem podrem cridar ben fort, tal i com diu el nostre himne: "Enrotlla't i vine a l'esplai de Can Colapi!"

Preu: 6€

Talles: 5-6, 7-8, 9-11, 12-14, XS, S, M ,L, XL, XXL

Samarreta 20è aniversari

La samarreta dels 20 anys d'esplai. M'emporto... 20 anys d'esplai!

Preu: 5

Talles: 5-6, 7-8, 9-11, 12-14, XS, S, M ,L, XL, XXL (fins a acabar existències)

Boc'n Roll Esplai Can Colapi

Des de l'Esplai potenciem la sostenibilitat i la reducció de residus, per aquest motiu us proposem que emboliqueu els vostres entrepans amb aquest fantàstic boc'n roll! Així ja estareu llestos per marxar d'excursió!

Preu: 10€

Motxilla 15è aniversari

La motxilla del 15è és ideal per a les sortides i excursions, com a motxilla petita per a les colònies...

Preu: 6

(Fins a acabar existències)

Got de l'esplai

Amb aquest got tant maco ja no caldrà que comprem més gots de plàstic i així reduirem els residus que generem!

Preu: 2

Cançoner

El nou cançoner de l'esplai ja és aquí! Lletres en català, en castellà, en anglès, les del nostre esplai... Gairebé 200 cançons per tocar amb la guitarra que se'ns dubte animaran qualsevol estona lliure!

Preu: 10

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now