top of page

Els Trucaforts contra els mals del món

En aquest segon trimestre els Trucaforts han conegut als Meravellosos, un grup de superherois conformats per la Violeta, en Flashy Flash, en Bob, en Jack-Jack i la Helen que lluiten contra els diversos problemes del món, i juntament amb ells, ja han vist alguns d’aquests problemes, inclòs s’hi han enfrontat!


Primer van haver de lluitar contra la contaminació que assetja al planeta on vivim. Per tal d’aconseguir-ho, van haver de treballar tots junts i de conèixer com solucionar alguns dels elements que contribueixen a la contaminació, tals com la indústria càrnica o els combustibles fòssils.


Després, la lluita la van fer dins seu, coneixent-se a ells mateixos i obrint-se de cara als altres, formant així un espai més familiar on poder deixar-se anar i ser qui són, perquè un guerrer requereix pau interior.


Quin serà el pròxim repte que els Trucaforts hagin d’enfrontar-se juntament amb els Meravellosos? Sigui quin sigui, segur que el podran superar, ja que per les lluites més complicades hi haurà els millors guerrers.


147 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page