top of page

TOTHOM APUNT?

Ara sí que sí! El curs 2018-2019 ja ha començat!


El passat dissabte dia 6 d'octubre obríem de nou les portes de l'esplai per iniciar un nou curs.

Tots estàvem molt nerviosos i contents de poder saber per fi qui serien els nostres monitors i monitores i a quina colla aniríem. Així que vam fer el tradicional joc de colles. Vam estar perseguint als nostres antics monis per tal d'aconseguir pistes sobre els nous. Un cop vam tenir totes les pistes haviem d'intentar endevinar, a través d'imatges a on anava cada monitor/a.


Anem a fer un repàs doncs de com han quedat les colles aquest any...


A Bufanúvols (P4 i P5) hi tenim al Pau Martínez, al Roger Subirachs i a la Mariona Roig!

Aquest any la colla de Minairons ho tindrà fàcil a l'hora de recordar els noms de les seves monitores, doncs les 3 es diuen Mireia!


Els Gambutzins tindran de monis a la Bego, la Marta i el Pau Giró!


I els Arrancapins tindran a l'Anna Tió, la Laia Balaguer, l'Andreu i el Lluc, ah espera.... no! El Lluc encara no! Durant el joc de les colles vam donar dues oportunitats per endevinar els monitors/es que tenia cada colla i els Arrancapins van fallar! No van aconseguir desxifrar la pista del pobre Lluc així que si el volen com a monitor se l'hauran de guanyar... Esteu preparats Arrancapins?


Els Trucaforts aquest any tindran 4 monis, la Carla, l'Edi, l'Anna Soler i l'Arnau!


La Cris, el Jaume, l'Oriol, la Mireia Riañez i l'Àlex seran els monis de Portamuntanyes!


I la Laia Fages i la Clara Freixas, les veteranes de l'esplai, seran les súper-monitores de... espera... com es diu la colla de pre-monis d'aquest any? I quin color tindran a la seva beta? Bé, de seguida que ho sapiguen segur que ens ho diran! Mentrestant podeu mirar la foto de les seves monitores:


I aquí tenim a l'equip complet:


I RECORDEU, el dissabte 13 d'octubre NO HI HA ESPLAI... Ens veiem el dia 20!


146 visualizaciones20 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page