top of page

MoniOn-Trobada de Monis de Zona 12


Aquest cap de setmana passat els monis de l'esplai vam assistir al MoniOn, una trobada de monitors i monitores dels esplais de Zona 12!


Al acabar l'esplai els monis vam marxar cap a la casa de colònies de Can Xammar i ens vam trobar amb monitors i monitores de l'Esplai la Trepa, la Branca, el Roser, Xiribec, Teranyina i Can Rull. Al arribar ens vam trobar amb una casa ambientada en els Jocs de la Fam, El president Snow juntament amb membres del capitoli ens van dividir en 8 districtes i vam fer un sopar molt divertit. Al acabar van apareixer els membres del districte 13 que ens van animar a revoltar-nos contra el capitoli i el President Snow i vam fer una activitat per reconquerir els districtes. Ens ho vam passar molt bé!

Diumenge al matí vam esmorzar plegats, vam fer una pregària i a continuació vam començar les formacions.

Es van fer 3 formacions simultànies i els monis ens vam dividir en totes elles:


Educació emocional: en aquesta formació, a través de les preocupacions i inquietuds dels diferents esplais, vam tractar temes com la manera en la qual els monis han de mostrar les seves emocions als infants, com tractar temes com la por, la separació dels pares i mares, la mort, i l'acompanyament emocional. També ens van donar recursos i dinàmiques per tal d'aplicar-les als nostres centres d'esplai.


La natura com a eina educativa: Ens van explicar què s'ha de fer a l’hora de preparar la ruta o l’itinerari d’una excursió, osigui quines són les coses que s’han de tenir en compte. També ens van explicar i vam fer diverses activitats per a treballar la natura a través de fitxes d'identificació de plantes o d'animals.


Com treballar i motivar als adolescents i joves: en aquesta formació ens van explicar com donar eines i espais als joves per tal que es motivin. També ens van donar recursos per a parlar amb ells de manera més efectiva.Per acabar de tancar el cap de setmana vam fer una barbacoa boníssima!


Visca Zona 12 i visca els esplais!

47 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Comments


bottom of page