top of page

Informacions Colònies d'Estiu

Actualizado: 28 may 2019

Bon dia famílies!


Les Colònies d'Estiu ja gairebé són a tocar i és per això que avui us portem unes quantes indicacions importants de cara a les inscripcions.


Primer de tot recordar-vos que el dissabte 1 de juny a les 18:30 tindrà lloc la reunió informativa de les colònies, on es donarà el preu i les modalitats i terminis de pagament, s'informarà del lloc on anem, materials que cal portar, com fer la inscripció, així com altres temes que puguin ser importants (piscina, dutxes, àpats, activitats...) És per això que considerem que és molt important que hi assistiu.


Per altra banda, tal i com vau poder veure amb les d'inici de curs, aquest any les inscripcions són presencials. Les de colònies també seran presencials però amb algunes modificacions de funcionament.

Tindran lloc els següents dies:

- Diumenge 2 de juny (Durant el torneig esportiu de PTM) de 11h a 13h al pavelló.

- Dilluns 3 de juny de 17 a 19 a la Secretaria de l'Escola Pia.

- Dimarts 4 de juny de 17 a 19 a la Secretaria de l'Escola Pia.


Allà trobareu als responsables de les colònies i a monitors de l'esplai que us podran resoldre qualsevol dubte que tingueu. Haureu d'omplir i firmar l'autorització de les colònies i a més caldrà revisar que la fitxa sanitària que vau omplir a inici de curs estigui actualitzada.


És molt important que tothom faci la inscripció presencial, per tant si alguna família no pogués venir en cap dels horaris que oferim caldrà que envieu un correu a esplaicancolapi@gmail.com i mirarem de trobar una solució.


Moltes gràcies, ens veiem aviat!103 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Comments


bottom of page