top of page

Ens preparem per Carnaval!

S'acosta carnaval i es nota! Aquest dissabte passat moltes colles van estar preparant-se les disfresses que lluiran el dissabte vinent...


Des de fa 2 anys que per carnaval a Can Colapi ens visiten unes fruites molt especials. El 2017 va aparèixer del no res el Kiwi Verd. juntament amb el seu patge i ens van fer un munt de jocs tradicionals de l'esplai. Ens ho vam passar molt bé. Si voleu reviure la seva història podeu tornar a mirar el vídeo aquÍ:


L'any següent, el 2018, esperàvem que arribes el Kiwi Verd quan de sobte ens va aparèixer un nou Kiwi, el Groc! Aquest ens va dir que venia per quedar-se i prendre-li el lloc a l'altre Kiwi, que ja estava desfasat. El groc era un kiwi viatger i ens portava jocs de tot el món. En aparèixer el Kiwi Verd van estar discutint i van competir per demostrar quin era el millor kiwi... però mentre jugàvem es van enamorar i van decidir marxar junts a veure món. Durant l'any ens van enviar unes postals des dels diferents països que van visitar.

Aquí podeu tornar a veure la llegenda del Kiwi Groc i les postals que ens van enviar els dos kiwis des de diferents països:



I aquest any quina sorpresa ens hauran preparat els kiwis? Com els haurà anat la volta al món?


De moment nosaltres ens hem estat preparant per la seva rebuda. Totes les colles de l'esplai ens disfressarem de fruites! ALgunes d'elles es van fer la disfressa aquest dissabte...


La Colla d'Arrancapins aniran de SÍNDRIES! Aquest dissabte es van estar fent un casc amb forma de mitja síndria que hauran de pintar a casa. A més hauran de venir vestits de colors verds i vermells.


La colla de Gambutzins aniran de TARONGES! També van estar-se fent una disfressa de taronja molt original! Hauran de venir de casa vestits negres o taronges.


Es Minairons i Minairones aniran de MADUIXES! Mireu que xules que els van quedar! Hauran de venir vestits tots i totes negres.


Els Bufis aniran de TOMAQUETS XERRY! Ells i elles també es van preparar la seva disfressa . Hauran de venir vestits de vermell.

Autènticxs aniran de cireres, Portamuntanyes aniran de raïm i Trucaforts d'alvocats. Així doncs anem a repassar el que ha de portar cada colla de casa:

  1. BFN: roba de color vermell

  2. MIN: roba de color negre

  3. GMB: roba de color taronja o negre

  4. ARP: roba de colors verds i vermells

  5. TCF: roba de color verd fosc

  6. PTM: roba de color verd o lila

  7. ATX: roba de color vermell

  8. TOTES LES COLLES: el fulard posat

Us informem també a les famílies que esteu convidades a venir una mica abans el dissabte, a les 18;15h per tal d'assistir al tancament de l'activitat i ajudar als infants amb el tradicional llançament dels kiwis!


US PERDREU AQUESTA FESTA?


182 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page