top of page

Bon estiu!

L'esplai ja està de vacances! Després d'un curs d'esplai amb moltes activitats, sortides, colònies de cap de setmana, vetllades, una acampada, ruta, i colònies d'estiu podem dir que ha sigut un any genial!

Un any de canvis, amb 11 monitors/es nous dins l'equip (que fa un any eren nens/es de l'esplai) i que han superat de sobres aquest any de traspàs i s'han convertit en autèntics monis. Un any on també hi ha molts monis que tanquen la seva etapa a l'esplai, la Núria Martínez, la Clara Barniol, l'Ana Diaz, el Jan Codina, l'Arnau Fayos, el Carles Cuadras i el Miquel Canut deixen l'esplai després de molts anys i els que ens quedem només podem fer que donar-los les gràcies per tots els moments que hem compartit junts i tot el que ens han ensenyat i continuar amb la mateixa força que ho han fet ells i elles tots aquests anys!


Les colònies d'estiu han sigut com sempre un dels millors moments del curs on hem pogut viure un munt d'històries. L'Splendid Park s'ha convertit en casa nostra durant 9 dies i tots els seus personatges ens han robat el cor. L'entrenyable Directora Beluga, els núvolets de sucre amb els seus balls, la Casa del Terror, la Fireta, el Tren de la Bruixa, la Muntanya Russa, els Cotxes de Xoc, els Cavallets, el Vaixell Pirata i els guanyadors de les colònies, els Tronquets! Amb tots ells i elles hem viscut un munt d'aventures i ens ho hem passat d'allò més bé!


I ara toca descansar i agafar forces per al nou curs! Recordeu agafar el fulard si marxeu de vacances! Si us feu una foto amb ell ens la podeu passar per whatsapp o per instagram etiquetant-nos i les penjarem a la web i a l'instagram de l'esplai. Portem el fulard pel món!

Visca l'Esplai Can Colapi!

96 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page